• Become an Kifaru Gear Ambassador
  • Ordered before 12:00, shipped the same working day.
  • FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER €50 NL/BE
  • Become an Kifaru Gear Ambassador
  • Ordered before 12:00, shipped the same working day.
  • FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER €50 NL/BE

Our Story

Dit voelt een beetje als de eerste keer in de sportschool, je weet niet wat je moet verwachten en waar je moet beginnen...

Allow us to introduce ourselves...

Onze Visie

Kifaru Gear Opgericht in 2020 door Martijn. Na jaren getraind te hebben en opgekeken te hebben naar grote inspiratiebronnen zoals Christian Guzman, Merijn, Rob Lipsett, David Laid.

Hij begon met het dragen van tanktops toen hij zich zelfverzekerd genoeg voelde over zijn lichaam. In een latere fase merkte dat hij zich in oversized T-shirts de zogeheten ‘’pumpcovers’’ beter voelde. Want zie jij er goed uit dan heb jij ook een goede work-out. Hier liep hij tegen een probleem aan. Er was nergens online binnen Europa een merk dat oversized T-shirts maakte met dope designs erop.

Zo is Kifaru Gear ontstaan. Kifaru Gear wil de streetwear naar de gym brengen. Want het gaat tegenwoordig niet meer om wie het meest gespierd lijkt in de sportschool. Maar om hoe jij je voelt! En net zoals wij hierboven aangeven. Zie jij er fleeky uit in de gym dan heb je automatisch ook een goede training. Dit maakt ons (Kifaru Gear) anders dan alle andere standaard fitness merken. Wij maken high-end pumpcovers die nergens anders verkrijgbaar zijn….

Onze visie is dan ook:
Greatness isn't found in the comfort zone!

Wij willen de beste fitness accessoires en kleding in de fitness markt neerzetten. Die ook nog eens betaalbaar zijn voor de normale persoon die dezelfde passie voor fitness heeft als ons!

 Onze Naam    

Kifaru betekend: Neushoorn.

Wij doneren 10% van onze omzet aan de Neushoorn Stichting om dit prachtig krachtig dier te helpen tegen uitsterven! Want eigenlijk is de Neushoorn de bodybuilder van de natuur 😉.