• Become an Kifaru Gear Ambassador
  • Ordered before 12:00, shipped the same working day.
  • FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER €50 NL/BE
  • Become an Kifaru Gear Ambassador
  • Ordered before 12:00, shipped the same working day.
  • FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER €50 NL/BE

Shipping

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Heb je maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur besteld? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag ingepakt & verzonden. Heb je vrijdag na 12.00 of in het weekend besteld? Dan wordt jouw bestelling maandag verstuurd.

Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een bevestigingsmail met hierin de track en trace code om jouw pakket te volgen. Als je niet thuis bent op het moment van bezorgen, zal de bezorger het product proberen af te leveren bij de buren of het afgeven bij een PostNL/DHL ophaalpunt. Hier krijg je dan een melding van in je brievenbus.

Moet ik verzendkosten betalen? 

De verzendkosten in Nederland bedragen per bestelling €2,50. In België hanteren wij verzendkosten van €4,50 per bestelling.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestigingsmail met de track & trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Ook op onze website hebben wij een track & trace pagina waarop jij jouw bestelling kan volgen.

Mijn pakket is niet geleverd, wat nu?


Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij een van onze verzenddiensten. Wij adviseren daarom eerst om goed de track & trace te bekijken. Hierin kun je zien wanneer het pakket geleverd moet worden.
Mocht de track & trace code iets vreemds aangeven, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!


Heb je nu nog vragen? Aarzel dan niet en contacteer ons via info@kifarugear.com. Je kan ons ook een berichtje sturen via instagram. Wij helpen je graag verder!