• Become an ambassador of Kifaru
  • Ordered before 12:00, shipped the same working day
  • FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER €40
  • Become an ambassador of Kifaru
  • Ordered before 12:00, shipped the same working day
  • FREE SHIPPING FOR ORDERS OVER €40

Our Story

Dit voelt een beetje als de eerste keer in de sportschool, je weet niet wat je moet verwachten en waar je moet beginnen...

Allow us to introduce ourselves...

Onze Visie

Kifaru is opgericht in 2020 in Nederland door Martijn en zijn day one gymbuddies. 

Kifaru is een droom die (lekker cliché) op mijn slaapkamer is ontstaan en gegroeid tot wat het vandaag de dag is: van een droom naar een gym apparel  bedrijf. Iets waar wij trots op kunnen zijn! De groei wordt gerealiseerd net als elke fitness-journey, door doorzetten, consistentie & geloof te houden in het proces! F*ck wat andere zeggen over je dromen! Maak ze waar en snoer de mond van alle naysayers...

Onze lijfspreuk:
Greatness isn't found in your comfort zone!

Wij geloven erin dat als jij iets wilt bereiken, je uit je comfort zone moet stappen om dat doel te behalen. Wij geloven er heilig in dat als jij dat doet, je een gelukkiger mens wordt en een betere versie wordt van de persoon die je gisteren was. Wil jij zelfverzekerder zijn en meer kracht hebben dan ooit? Dan helpt Kifaru jou daar graag bij! Wij streven ernaar om het beste en meest unieke fitnessmerk te zijn in Nederland. Onze producten zijn betaalbaar voor de normale persoon die dezelfde visie en passie delen als ons; de passie voor fitness.

Onze Naam 

Kifaru betekent in het Swahili: Neushoorn, vandaar dat ons logo een neushoorn is.

Waarom Kifaru?

Toen ik (Martijn de founder van Kifaru) in Kenia op vakantie was zag ik dit prachtige dier in het wild. Ik zag met mijn eigen ogen hoe krachtig en uniek dit dier is in de drukke natuur vol ’gevaren’. Wist dat je de neushoorn door niemand in de natuur gedood kan worden? Leeuwen, Cheeta's, hyena's en dergelijke zijn dus geen match voor de Kifaru.

Eigenlijk is de natuur te vergelijken met de fitness industrie, een lastige markt met moordende concurrentie. Wij streven ernaar om net zo krachtig en uniek te zijn met onze producten in de fitnessindustrie als een Kifaru in de natuur!

Let’s go get these gains!

 

Welkom bij de Kifaru Familie!